The Details

INGINERI

ORE LUCRATE

ELECTRICIENI

Provocările

Proiectul de extindere al complexului comercial City Park Mall Constanta include noi magazine, restaurante și o sală de fitness cu piscină. Nu lipsesc nici locurile de parcare nou create amplasate in nivelul -2 si -1 de subsol cat si pe terasa, mai ales pentru că în proiectul de dezvoltare este inclusă și extinderea parcării supraetajate existente cu încă două niveluri. Cu alte cuvinte, parcarea existentă va avea patru etaje, cu o capacitate totală de 900 de locuri. Aceasta este, însă, a doua etapă de extindere a mall-ului constănțean, după ce, în iunie, a fost finalizată prima etapă, ce a culminat cu inaugurarea primului cinematograf cu tehnologie 4Dx din afara Bucureștiului. Potrivit reprezentanților centrului comercial, valoarea investiției pentru cele două etape de extindere ajunge la 40 de milioane de euro. Suprafața totală este de 40.000 de metri pătrați, din care 21.000 de metri pătrați reprezintă doar aria închiriabilă, adică spațiile comerciale, de alimentație și de agrement propriu-zise.

 

Soluțiile

Soluții complete de instalații electrice de curenți slabi și sisteme de securitate

  • Detecție și semnalizare incendiu
  • Sistem de sonorizare si adresare publica
  • Supraveghere video
  • Control acces
  • Detecție și semnalizare efracție
  • Cablare structurata distribuție date Cat. 6A

Beneficii

Implementare soluțiilor de curenți slabi și securitate de ultima generație, îmbinate cu nivelul ridicat de implicare și experienta personalului angrenat în cadrul proiectului, au transformat provocarea unui proiect de anvergura într-un spațiu complet tehnologizat și securizat.

The Testimonial

MHT EXPERIENCE
Intr-o piata in care doar cei mai buni rezista, MHT EXPERIENCE a dovedit ca implicarea, daruirea si cunoasterea sunt cheia succesului. Echipa de specialisti formata din manageri, ingineri si tehnicieni este mereu pregatita pentru noi provocari.

About The Project

Similar Projects

THE MARMOROSCH Bucharest | Autograph Collection 5* Hotel

View Project

Hotel MOXY by Marriot

View Project

Imobil Birouri Trady 2000

View Project