Cine Suntem?

Companie tânară, MHT Experience răspunde cerinţelor pieţei printr-o abordare integrată, astfel fiecare soluție este configurată în aşa fel încât să răspunda nevoilor clienților și a industriei în care activează. Personalul tânăr format din manageri, ingineri, proiectanţi şi tehnicieni creează soluţiile tehnologice perfect armonizate cu cele mai exigente cerinţe ale clienţilor, folosind pe lânga cele mai noi inovaţii în domeniu şi know-how-ul personalului.

Ce ne recomanda?

Integritatea, responsabilitatea, entuziasmul, ambiţia şi determinarea. Acestea sunt sunt adevaratele valori ale echipei noastre. Implicarea noastra activă conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricărui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. Fiecare proiect este studiat in amanunt, necesitatile clientului sunt intotdeauna pe primul loc, concentrati pe beneficiile ce le aduc instalatiile si nu pe instalatii in sine!

Valorile noastre

Definim inca de la inceput, impreuna cu dumneavoastra, tema de proiectare, intelegem, cautam si gasim solutiile impreuna. Tinem intotdeauna cont de aspectele cele mai importante : necesitati functionale, estetice, de timp si de cost ale oricarui proiect. Respectam cerintele standardelor in domeniu, si gasim mereu compromisul intre functionalitate – aspect – cost. Ne bazam pe intelegerea problemelor si cerintelor dumneavoastra si stim ca design-ul functional al instalatiilor  este esentiala in procesul de implementare!

Specialist Skills

In urma experientei acumulate de-a lungul timpului, a know-how-ului personalului tehnic si comercial ne laudam cu urmatorele skill-uri:

Instalari sisteme de securitate 90%
Instalari instalatii electrice 85%
Instalari solutii smart house 80%
Proiectare sisteme de securitate 85%
Consultanta 70%
Service si mentenanta 75%

MHT EXPERIENCE

PESTE 10 ANI DE EXPERIENTA

Punem la dispozitia clientilor mai mult de 10 ani de experienta a personalului angajat, pentru fiecare din domeniile de activitate ale companiei.

PERSONAL DEDICAT

Imbinam valorile personalului tanar, implicat si dornic de afirmare cu vasta experienta a inginerilor din echipa.

TEHNOLOGII INOVATOARE

Utilizam si promovam cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniul automatizarilor si instalatiilor electrice.

MEMBRU KNX

Membru fondator in asociatia KNX Romania, promovam si sustinem aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie KNX.