The Details

INGINERI

ORE LUCRATE

ELECTRICIENI

Provocările

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, îţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.
Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc aproximativ 1500 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoarele cu laser fiind o premieră pentru România. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Soluțiile

Soluții complete de securitate și comunicații:

  • Detecție și semnalizare incendiu
  • Sonorizare și adresare publica
  • Control Acces
  • Detecție Efracție
  • Supraveghere video
  • Telefonie

Beneficii

Utilizarea sistemelor de ultima generație, atât pentru sonorizarea publica și pentru detectia de incendiu cat și pentru totalul sistemelor de curent slabi, ce au dus la costuri minime de întreținere și fiabilitate sporita.

The Testimonial

MHT EXPERIENCE
Intr-o piata in care doar cei mai buni rezista, MHT EXPERIENCE a dovedit ca implicarea, daruirea si cunoasterea sunt cheia succesului. Echipa de specialisti formata din manageri, ingineri si tehnicieni este mereu pregatita pentru noi provocari.

About The Project

Similar Projects

Hotel MOXY by Marriot

View Project

ICON RESIDENCE

View Project

Reveria Pallady 43

View Project