SMART HOUSE KNX

Conceptul de smart house reprezinta controlul automatizat al casei tale, aducând un grad ridicat de confort, securitate și în același timp economisind energie.

Smart House

Conceptul de smart house…Imaginați-vă casa în care ușile se încuie automat la 22:00. Draperii care se deschid sau închid la răsăritul soarelui.
Temperatura ideala în toată casa și care nu uita sa treacă în modul economic când pleci de acasă.
Sistem home theater care controlează luminile, sunetul și imaginile cu o singura atingere.
Prin instalarea sistemelor smart house utilizatorii se pot bucura de o multitudine de beneficii prin ușurința în utilizare, confortul creat și economiile aduse în timp.
Rolul unui sistem smart house si de automatizare al casei a fost dintotdeauna sporirea confortului și securității cat și utilizarea ușoara a unor sisteme complexe.

Iluminat și climatizare

Creează condițiile de iluminat ideale în casa sau biroul tău.

Cu ajutorul MHT Experience nu va mai trebui niciodată sa verifici dacă ai uitat lumina aprinsa în subsol, la mansarda sau în bucătărie.

Acum poți face toate acestea cu sisteme smart house, al aplicațiilor de pe tableta sau Ipad din confortul dormitorului tău.

Cu o singura apăsare de buton scenariile complexe intra în acțiune, iar modulele inteligente KNX smart house acționează asupra circuitelor de iluminat, făcând din casa ta locul unde tehnologia întâlnește confortul.

Automatizări Office

Confort în spațiul de birou

  • Senzori subtil localizați pentru controlul nivelului de iluminat, al temperaturii și umidității în spațiul de birou.
  • Nivel de iluminat în birou și temperatura bazate pe prezenta personalului, oprire și pornirea iluminatului folosind senzori de prezenta, de intensitate luminoasa corelați cu poziția draperiilor.
  • Costuri reduse cu pana la 30% la factura de utilități prin utilizare eficienta a energiei.

A/V Sali de Conferință

Interactivitate și comunicare fără limite

Vrei sa iți transformi banala sala de ședință într-o adevărată sala de conferință!?

Nimic mai simplu: Noi iți oferim soluții complete indiferent de natura evenimentelor (training, conferință, seminar, prezentare sau lansare de produs), astfel dorim sa definim împreună cu tine noi standarde de calitate și eleganta.

Valorifica timpul în avantajul tău și eficientizează-ti afacerea folosind noile sisteme de videoconferință. Discuta și încheie deal-uri cu partenerii tai, fata în fata, chiar dacă aceștia sunt la 2000 km distanta.

Pentru toate acestea va stam la dispoziție cu soluții Audio/Video/Media integrate și adecvate spațiului și bugetului alocat.