Sisteme de securitate

Sistemele de supraveghere video, control acces, detecție efracție, semnalizare și stingere incendiu au devenit, cu timpul, o componenta cheie în asigurarea siguranței și a securității pentru foarte multe organizații.

MHT EXPERIENCE iți oferta, soluții de securitate la cheie nu doar stand alone ci și integrate. Protejează atât perimetrul companiei tale cat și în interior cu sisteme performante de supraveghere video IP, cu acces chiar de la distanta prin intermediul telefonului tău mobil sau IPAD.

Detectie si semnalizare incendiu

Conceptul general de protecție la foc pentru orice clădire are drept scop sa protejeze viata oamenilor, bunurile materiale și sa prevină întreruperea activității.

Rolul unui sistem de alarmare este de a detecta un incendiu încă din fazele sale incipiente.

Sistemul de detecţie şi alarmare la incendiu reprezintă un ansamblu complex, compus din declanşatoare manuale de alarmă şi detectoare automate, conectate la un echipament de control şi semnalizare care permite monitorizarea dispozitivelor de semnalizare şi care poate acţiona, înaintea instalaţiei de stingere, pornirea pompelor de incendiu, oprirea instalaţiei de ventilare, pornirea instalaţiei de evacuare mecanică a fumului, trecerea prin dispozitiv de anclanşare automată pe sursa de alimentare electrică de rezervă, acţionarea uşilor anti-foc, alertarea pompierilor şi salvării.

Control Acces & Efractie

Sisteme de control acces sunt vitale pentru securitatea clădirilor, parcărilor, angajaților și bunurilor.

Sistemul de control sporește gradul de securitate prin restricționarea accesului pe anumite zone, pentru categorii de personal (intern, tehnic, vizitatori, etc).

De la sisteme de control acces simple, stand alone pana la sisteme complexe, integrate cu alte sisteme de securitate (efracție, supraveghere video, detecție și semnalizare incendiu) MHT EXPERIENCE va oferă soluții complete de la concept pana la implementare.

Sonorizare si Adresare Publica

Sistemul de sonorizare și adresare publica este destinat sonorizării ambientale și livrarea de mesaje către public,în special a mesajelor de urgenta, de evacuare pentru spatii publice mici, medii sau mari ( fabrici, clădiri de birouri, hoteluri, aeroporturi, mall-uri, spatii comerciale, săli de sport, scoli, universități).

Funcțiile de baza ale sistemelor de sonorizare  sunt:
– Asigura difuzarea automat a mesajelor preînregistrate de alarmare și evacuare în caz de incendiu;
– Asigura difuzarea anunțurilor sau a mesajelor informative de la oricare stație cu microfon pe zonele alese de utilizator;
– Asigura sonorizarea  ambientala folosita în restaurante, magazine, hoteluri, sau în alte locații unde este necesar ca sunetul sa aibă o nota confortabila sau relaxanta și/sau trebuie transmise anumite mesaje informative sau anunțuri.

Supraveghere video

SISTEMELE DE SUPRAVEGHERE VIDEO DE LA ANALOGIC LA IP MEGAPIXEL
Alegerea elementelor unui sistem de supraveghere video reprezinta deseori o provocare atât pentru clienții acestor sisteme cit și pentru firmele instalatoare.

Având în vedere ca piața este saturata de numeroasele produse de supraveghere video, nu întotdeauna criteriul cel mai mic preț este cel care va duce la performanta.
MHT EXPERIENCE va oferă sisteme complete de supraveghere video, de la clasicul analogic pana la sisteme complexe de analiza video bazate pe camere IP și software dedicat de video-analytics.

Cablare Structurata

Cablarea structurata reprezinta un ansamblu complet de cablaj împreuna cu echipamentele hardware ce formează infrastructura de telecomunicații necesare în orice organizație, indiferent de dimensiunile acesteia.

Infrastructura creata astfel servește unei game largi de servicii: de la simpla telefonie pana la transmisia datelor către PC sau alte echipamente care funcționează TCP/IP.

Arhitectura clădirii sau a spațiului unde este instalata, definește la rândul ei arhitectura rețelei de cablare structurata, tipurile de cablu și conectica, configurația echipamentelor și nevoia de dezvoltare ulterioara.

MHT EXPERIENCE oferă servicii de instalare și certificare a rețelelor de orice categorie, atât pe cupru cat și pe fibra optica folosind atât personal autorizat cat și echipamente de certificare de ultima generație.