The Details

INGINERI

ORE LUCRATE

ELECTRICIENI

Provocările

Compania MINDSPACE își va deschide primele locații din România în trei dintre clădirile Globalworth, pe o suprafață de aproximativ 12.000 de metri pătrați din Globalworth Campus, City Offices și Bucharest Tower Center din București. Mai mult, ca parte a acestei colaborări, Globalworth va deveni acționar al Mindspace printr-o investiție de 10 milioane de dolari în companie, susținându-și astfel strategia de creștere.

„Bucureștiul se mândrește cu una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Cu o populație de aproape 2 milioane de locuitori și o forță de muncă foarte educată și talentată, am identificat o cerere puternică din partea companiilor globale mari ce își doresc să fie prezente în oraș. Prin colaborarea cu Globalworth, Mindspace va fi putea astfel să ofere servicii de înaltă calitate în unele dintre locațiile și clădirile cele mai dorite de pe piață. Globalworth are în România un portofoliu important de proiecte de birouri, ce oferă spații de Clasa ‘A’ în locații premium”, a spus Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer la Mindspace.

 

Soluțiile

Soluții complete de instalații electrice:

  • Execuție instalații electrice
  • Modificări și completări tablouri electrice
  • Iluminat si prize

Soluții complete de instalații electrice interioare:

  • Iluminat și prize
  • Soluție de back-up

Beneficii

Un proiect diferit, interesant si provocator care a adus in prim plan atentia la detalii, calitatea ridicata a executiei si urmarirea indeaproape a unui concept inovator. O adevarata provocare pentru echipa de proiect a MHT EXPERIENCE.

About The Project

Similar Projects

THE MARMOROSCH Bucharest | Autograph Collection 5* Hotel

View Project

Imobil Birouri Trady 2000

View Project

Fit-Out Lagardere

View Project