The Details

INGINERI

ORE LUCRATE

ELECTRICIENI

Provocările

EcoPaper S.A. este o societate comerciala specializata in producerea hartiei pentru carton ondulat, folosind ca materie prima 100 % deseuri de hartie si carton, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator.

Cu o existenta de peste 150 de ani SC. EcoPaper S.A. se afla in acest moment in varful producatorilor de hartie pentru carton ondulat din tara. Calitatea produselor si serviciilor oferite sunt garantate de implementarea Sistemului Integrat Calitate – Mediu, conform Standardelor ISO 9001:2001 si ISO 14001: 2004.

Principala preocupare a firmei noastre o constituie respectarea angajamentelor asumate fata de colaboratori si imbunatatirea permanenta a imaginii sale pe piata interna si externa.

Soluțiile

Soluții complete de instalații electrice de detectie si stingere incendiu

  • Instalatie detectie si semnalizare incendiu
  • Instalatie stingere
  • Automatizare sisteme de siguranta la foc a cladirii

Beneficii

Un dintre cele mai mari provocari ale proiectul a fost lucrul intr-o fabrica functionala, atat pentru instalare cat si pentru testare si punere in functiune a sistemelor. Inaltimile mari de lucru si specificitatea solutiilor utilizate au condus la o acoperire totala a fabricii cu sistem de detectie incendiu cat si 5 sisteme de stingere in zonele sensibile.

About The Project